Visites a la Universitat

Visitants ETSEINFORMACIÓ DE LA XXIIa EDICIÓ-2018

Dates: 13, 14 i 15 de febrer de 2018.

Destinataris: aquesta activitat va adreçada a estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior.

Durada: la visita té una durada aproximada de 3 hores, entre les 10 i les 13 hores. Comença amb una xarrada informativa sobre els graus que imparteix el centre triat i, posteriorment, es fa la visita a les instal·lacions. Cal acudir als punts de trobada a les 9’30 del matí.

Termini d’inscripció: Del 8 al 26 de gener de 2018. Tots els centres reben per correu ordinari la informació necessària per a la inscripció.

Instruccions per a fer la inscripció: Perquè l’ alumnat puga conèixer l’oferta de graus de la Universitat de València i triar quin centre vol visitar i per omplir el formulari electrònic d’inscripció amb el nombre exacte d’estudiants que participaran en cada itinerari,  pot ser útil descarregar aquest document. [Graus ordenats per facultat]

Inscripció:Inscripció tancada.

Horari d’inici de l’activitat:  Les visites comencen simultàniament als 18 centres de la Universitat a les 10h., amb la qual cosa cal arribar al campus amb la suficient antelació perquè dóne temps a cada visitant a localitzar el centre.

Horari de finalització: aproximadament a les 13 h.

Punts de trobada: els punts de trobada estan indicats als plànols dels campus que  trobareu més avall.

Punt de finalització: coincideix amb els punts de trobada. El professorat i els orientadors que acompanyen als visitants pot comunicar un altre lloc al seu alumnat per a recollir-los.

Informació dels itineraris: inclou informació dels punts de trobada, lloc de la xarrada inicial i espais a visitar. Consulteu els diferents itineraris en les fitxes de cada facultat que a continuació trobareu organtizades per campus.


blasco2016CAMPUS DE BLASCO IBÁÑEZ

(1) L’Itinerari Periodisme-Comunicació Audiovisual inclou la visita al Taller d’Audiovisuals situat al Campus dels Tarongers. Una vegada finalitzada la xerrada informativa, que tindrà lloc al Saló d’Actes de la facultat (Av. Blasco Ibáñez, 32) els guies acompanyaran als visitants fins les instal·lacions del Taller.


burjassot2016CAMPUS DE BURJASSOT-PATERNA


tarongers2016CAMPUS DELS TARONGERS

Accés als campus amb transport públic:

Campus Blasco Ibáñez

 • Autobús EMT: línies 10, 12, 30, 31, 70, 71, 79, 80, 81, 89
 • Metro: línies 3 i 9, parada Facultats

Campus Burjassot-Paterna

 • Autobús EMT: línies 63
 • Metro: línia 4, parada Vicent Andrés Estellés.

Per a arribar a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria la parada de tramvia (línia 4) és TVV en direcció Mas del Rosari o Ll. Llarga-Terramelar.

Campus dels Tarongers

 • Autobús EMT: línies 18, 29, 40, 41, 71
 • Metro: línies 4 i 6, parada La Carrasca o Tarongers

A les webs de l’EMT o de Metrovalencia podeu consultar altres possibles combinacions.

35 respostes a Visites a la Universitat

 1. Natalia diu:

  Hola.
  Me gustaría saber si el grado de Veterinaria se impartirá próximamente en la UV, o si directamente se ha anulado su implantación.
  Muchas gracias

  • pjsanche diu:

   Buenos días,

   El próximo curso no se implantará Veterinaria en la UV, de momento el proceso está paralizado.

   Saludos.

 2. Lidia diu:

  Hola, soy una alumna de 2° de Bachillerato de Tarragona y me gustaría ver la UV, pero he visto que los días de visita ya se han pasado, ¿por casualidad no habrá más días?
  Gracias.

 3. Raquel Serón diu:

  Hola, soy una alumna de 1° de Bachillerato de Valencia.
  Hoy mi colegio ha ido a visitar las universidades y por motivos de un examen no he podido asistir a la charla de filología.
  ¿Me podrían indicar si podría visitar la universidad de Blasco Ibañez?
  Muchas gracias
  Raquel

 4. RAQUEL MARTINEZ RAMON diu:

  Hola, como orientadora de un centro de FP he inscrito a mis alumnos/as en las visitas. El problema es que tenemos alumnos/as interesados en los diferentes campus y diferentes facultades ¿Habrá algún problema si alguno de ellos no va acompañado por un profesor/a?
  Gracias

  • marti diu:

   Hola, Por nosotros, no. Imagino que son alumnnos mayores de edad y, si no es así, que tendreís la autorización para poder hacer esta salida desde vuestro centro escolar. Atentamente.

 5. María diu:

  Hola,
  Somos un grupo de 22 alumnos de 2 de Bachillerato y nos gustaría ir a las visitas a la universidad pero nuestro centro no nos da la posibilidad, ¿podríamos ir por nuestra cuenta como grupo pero sin el centro?
  Solo podríamos el 14
  Gracias.

  • marti diu:

   Heu de dirigir-vos al vostre centre perquè us faciliten la visita a la universitat. Actualment no es preveu la visita d’un grup sense, almenys, la inscripció feta pel centre escolar. Salutacions cordials

 6. Bianca diu:

  ¡Hola!
  Soy una estudiante de 2° de Bachillerato de Murcia y me gustaría saber si también podemos acudir a las visitas previstas para los días 14, 15 y 16 de febrero alumnos que no seamos de Valencia y en caso de ser así cuándo podría hacer una visita a la universidad.
  Muchas gracias, ¡un saludo!

 7. Loles Faubel diu:

  Hola Tendriamos interes en Visistar la Universidad de Psicologia, mi hija estudia actualmente segundo de Bachiller, ¿ Habria posibilidad de ir a la visita guiada uno de los dias que teneis prevista la visitas los proximos dias 16,17 0 18 de Febrero? ¿Cual es el procedimiento a seguir?

  • ellorens diu:

   Buenos días, las fechas de las Visitas para 2017 las puedes ver en este mismo blog y no son las que apuntas; son 14, 15 y 16 de febrero de 2017. Generalmente es el centro quien inscribe a sus alumnos a los diferentes itinerarios (la inscripción se abrirá en el mes de enero de 2017). Si nos dices centro y localidad podemos afinar más la respuesta.

   Bon dia, les dates de les Visites per a 2017 les pots veure en aquest blog i no són les que dius; són 14, 15 i 16 de febrer. Generalment és el centre qui inscriu els seus alumnes als diferents itineraris (la inscripció s’obrirà en el mes de gener de 2017). Si ens dius centre i localitat podem filar més prim.

 8. Samoa Prieto diu:

  Hola,
  Sóc una alumna de 2n de Batx de Catalunya, estic interessada en estudiar a la UV i m’agradaria saber si puc anar a la jornada de portes obertes pel meu compte o he de demanar al meu centre que m’inscrigui.
  Gràcies.

  • ellorens diu:

   Hola Samoa, com hauràs vist al blog, les dates de les properes Visites a la Universitat són els dies 14, 15 i 16 de febrer de 2017. Posa’t en contacte amb nosaltres un mes abans bé per mail (coneixer@uv.es) o per telèfon (963 864 373) i et direm com fer-ho. T’esperem. Gràcies!

 9. Vicent diu:

  Sóc orientador en un centre de Secundària-Batxillerat, i suggerisc que considereu la possibilitat d’ampliar els dies de visita o, si menys no, situar els que oferiu en setmanes distintes. Quan feu pública l’oferta, el curs escolar ja està començat, i sovint ens trobem que les dades previstes se solapen amb activitats o exàmens que tenim programats des de l’inici, cosa que no sempre es fàcil de resoldre.
  Si no coincidiren els dies en la mateixa setmana podríem ajustar-nos millor. I ja sé que les comparacions no agraden, però la UPV ofereix 22 dies repartits en quatre mesos. És una llàstima que algun any els alumnes hagen perdut l’oportunitat de fer la visita per la poca flexibilitat amb què plantegeu el calendari.
  Gràcies per la vostra atenció.

  • marti diu:

   Apreciat orientador, L’ampliació dels dies de visita és un objectiu que perseguim fa temps però les dimensions de la Universitat de València entre altres raons, amb tres campus i 18 centres, ho fa difícil. Pel que fa les dates has de considerar que no canvien perquè des de fa molts anys les visites es programen en febrer i quasi coincideixen les dates curs rere curs. Per tant, pots tenir-ho en compte amb molta antelació. Ben atentament

 10. EMPAR PERIS SERRA diu:

  Buenos días, soy una madre que mi hija este año quiere estudiar periodismo y estamos valorando si lo hace en la Universidad de Valencia, o en la UJI, la semana pasada estuvimos allí -UJI -(solicitando una cita previamente) y nos enseñaron las instalaciones, tuvimos tutoría con un de los profesor de periodismo donde hablamos con él y nos enseño los estudios donde hacer las prácticas (que es lo que más nos interesaba). Quería saber si aquí en Valencia también dan esa oportunidad a los futuros estudiantes y padres porque estamos muy interesados antes de hacer la matricula y decidirnos en que Universidad queremos que estudie nuestra hija. Gracias de antemano. Empar

  • marti diu:

   Bon dia, la Universitat de València organitza unes visites guiades en el mes de febrer on l’alumnat, amb el professorat del centre d’ensenyament secundari, rep una xerrada sobre el grau que escullen i fan un recorregut per les instal·lacions, entre les quals hi ha el taller d’Audiovisuals. En aquestes visites poden participar les famílies. En aquesta pàgina teniu la informació http://coneixer.blogs.uv.es/
   En començar el curs, hauríeu de preguntar en el centre on estudia actualment la teua filla si tenen previst participar-hi. Gràcies pel vostre interès.

 11. Amparo J. Gómez diu:

  El meu comentari es una suggerència. Pense que pot ser positiu, a l’hora de triar el futur estudi, que oferiu la possibilitat de visitar la Universitat a nivell particular, l’alumnat o la família. I no només a través del departament d’orientació de l’institut. És una possibilitat que ja ofereixen les universitats privades i la UPV. Gràcies per l’atenció.

  • pjsanche diu:

   Bon dia Amparo,

   La distribució d’aquesta universitat en 3 campus, amb 18 centres i desenes de milers d’estudiants, fa complex implementar accions del tipus que ens suggereixes.
   En tot cas, agraïm el teu suggeriment i serà valorada per l’equip d’organització del programa Conéixer.

   Salutacions.

 12. Marta diu:

  Buenas, soy una alumna de 2 de Bach. He oído que se va a poder estudiar el grado de veterinaria, me gustaría saber si para este curso siguiente (2016-2017) ya se podría, y en el caso de que fuera así, de que manera puedo informarme de lo que trata dicho grado puesto que con el instituto solo se puede asistir a una charla el día de la visita a la universidad y ya me apunté en biología que también me interesa. Gracias.

  • pjsanche diu:

   Hola Marta,

   El próximo curso académico 2016-2017, la Universitat de València no implantará el Grado en Veterinaria.

   Saludos,

   Sedi

 13. Irene diu:

  Hola, somos dos alumnos de quinto de medicina. Nos gustaría saber cómo podemos ser este año los guías para enseñar la universidad a los estudiantes. Muchas gracias.

  • pjsanche diu:

   Hola,

   Si estáis intersados en participar como guias de las visitas a la Universitat de València, deberías contactar con decanato de tu facultad.

   Saludos.

 14. Carla diu:

  Hola. Quan vaig a fer la inscripció, a funció del centre no hi ha l’opció d’alumna, només professor, orientador, cap d’estudis, etc, i jo sóc una alumna de 2n de Batxillerat. Alguna solució?
  Gràcies.

  • pjsanche diu:

   Bon dia Carla,

   Aquesta activitat va adreçada als centres, per a que visiten la Universitat de València amb els seus alumnes de batxillerat o de segon curs de cicle formatiu de grau superior. Si estàs interessada en visitar-nos parla amb l’orientadora o l’orientador del teu centre per a que organitze la visita.
   Salutacions cordials,

   Sedi

 15. Anna Pellicer diu:

  Hola,
  Som un centre d’Alcoi i estem interessats a visitar la Facultat de Medicina el dia 18 de febrer. La inscripció comença el dia 11 de gener, però seria possible fer una reserva en algun lloc? És que només hi podem anar eixe dia…

  Gràcies,
  Anna

  • ellorens diu:

   Bon dia Anna, no et preocupes, inscriu els alumnes en poder (a partir de l’11 de gener) i si tens cap problema ens ho dius i ho solucionaríem, però en principi no té perquè passar res,
   Gràcies pel teu interès.

 16. NOELIA diu:

  ¡Hola!
  El año pasado, visité la facultad de Economía. Este año, estoy en 2º de Bachillerato y me gustaría visitar la facultad de Magisterio. Tengo entendido que a parte del 16,17, y 18 de febrero hay otros días para hacer una visita en fin de semana. ¿Estoy en lo cierto? Si es así, ¿cuando sería?
  Gracias de antemano.

  • ellorens diu:

   Els dies previstos per a les Visites a la Universitat són, efectivament, el 16, 17 i 18 de febrer de 2016. En cap de setmana no hi ha Visites. El que fem al voltant de les dates de les proves d’accés a la Universitat és obrir l’oficina del campus de Blasco Ibáñez dos dissabtes i oferim unes xarrades informatives on es poden resoldre dubtes al voltant de l’accés i la preinscripció universitaris, però aquestes xarrades no inclouen visites pels campus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 10 7 ?