XXI Jornada d’Informació

CONFERÈNCIES I PRESENTACIONS | 24 de gener de 2017 | Aula Magna, Facultat de Medicina de la Universitat de València

Les virtuts cíviques i l’experiència

Conferència a càrrec de Carmen Alborch, política, escriptora i professora universitària.

Acompanyament entre iguals i incorporació a la Universitat de València.

Taula redona amb la participació de:

Ma. Jesús Hernández, professora Física de la Terra i Termodinàmica i coordinadora del programa Entreiguals a la Facultat de Física (UV).

Jorge Sola Pikabea, personal investigador en formació i antic mentor del programa Entreiguals de la Facultat de Física (UV).

Beatriz Atienza, estudiant de Medicina i mentora del programa Entreiguals.

Modera: Jordi Caparrós, delegat d’Estudiants de la Universitat de València.

Revàlida, accés, admissió,.. un llarg procés per arribar al punt de partida.

[Presentació, format PDF]

Conferència a càrrec d’Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València.

6 respostes a XXI Jornada d’Informació

 1. Joaquín diu:

  Me gustaría saber si hay algún modo de acceder al contenido de las ponencias. En las Jornadas se dijo que se colgarían en la web pero no las encuentro, gracias.

 2. Els centres extranjers en la Comunitat Valenciana també assistim a la conferència de la vicerectora amb molts interrogants i inquietuts pel que fa a l’accés dels nostres estudiants a les universitats valencianes . Esperem que es puga donar resposta en aquesta sessió també a aquest colectiu d’estudiants que viu aquestos canvis amb molta expectació i preocupació.
  Gràcies.

  • ellorens diu:

   Com li hem dit al company en el comentari anterior, esperem atendre les vostres consultes i respondre a tot el que es puga segons s’haja acordat a data de la Jornada. Gràcies

 3. Acabem de rebre en els instituts dos documents sobre l’accés i admissió a la Universitat en el curs 2017/18 i sobre preguntes freqüents, enviat pel coordinador de les PAU, Toni Gil. Són tantes les novetats i els canvis en esta especial convocatòria que se’ns plantegen dubtes que ens agradaria tenir contestació. A la conferència d’Isabel Vazquez sobre la revàlida, accés i admissió esperarem tindre complida contestació. Ho comente per què es puguen preparar els ponents i servisca la jornada per a resoldre els dubtes que tots aquestos canvis ens estan marejant.
  Atentament

  • ellorens diu:

   Efectivament, eixe és l’objectiu, que la xarrada de la vicerectora Isabel Vázquez siga útil per a resoldre dubtes i anar aclarint aquelles coses que ja estiguen tancades a data de 24 de gener.

Els comentaris estan tancats.